Posvet o prehrani

Se ti zdi, da se na vse pretege trudiš s treningi in slediš aktualnim smernicam zdrave prehrane, pa rezultatov kar ni? Najverjetneje nevede pozabljaš na kakšno od spremenljivk.

V živo ali preko spleta se lahko ujamemo na krajšem razgovoru, v katerem bova poskusila uganko razvozlati namesto tebe. Po potrebi se bomo dogovorili, katere dejavnike moraš za nekaj časa strogo spremljati, da dobiva vse potrebne podatke.  Za konec ti bova na podlagi skupnih dognanj pripravila smernice, ki bi se jih bilo smiselno držati v prihodnje. Prepričana sva, da bodo potrebne majhne in vztrajne spremembe, ki bodo v seštevku pripeljale do tvojih ciljev.

Tekom vseh teh korakov bomo sodelovali, da tudi ti odneseš čim več znanja, ki ti bo pomagalo pri nadaljnjih uspehih. Če skupaj ugotovimo, da potrebuješ resnejšo nutricionistično pomoč, te bova ustrezno napotila k strokovnjakom, ki jim zaupava.

Rezerviraj termin za svoj posvet:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Brezplačno znanje:

Želiva si, da bi tudi ti znal ločiti zrnje od plevela v vsej poplavi informacij na internetih. Zato se trudiva o temah, povezanih z gibanjem, treniranjem, močjo, prehrano in vsem, kar sodi zraven, razlagati na človeški in lahkoten in prijazno berljiv način, hkrati pa se zavezujeva, da so vsebine vedno podprte z znanstvenimi dognanji in ne s finančnimi ali drugimi interesi. 

Upava, da te bodo, če že ne informirale, pa vsaj zabavale. 

 

  • All Post
  • Nekategorizirano
Več prispevkov

End of Content.