Osebni treningi

Sva mnenja, da je lahko osebni trening najboljša investicija v tvoje zdravje, dobro počutje in telesno transformacijo.

Ker se lahko za eno uro posvetiva samo tebi, bo čas najbolje izkoriščen, ves trud pa usmerjen v tvoj individualni cilj. V nekaj osebnih treningih bova poznala vse tvoje težave, omejitve, šibkosti in želje.  Na ta način ne izgubljamo časa z učenjem reči, ki jih že znaš in se raje temeljiteje posvetimo tistemu, kar še ne gre. Ker so tudi termini bolj prilagodljivi, kot pri skupinskih treningih, so osebni treningi dobra izbira za tiste z nenavadnimi urniki dela in prepolnimi dnevi.

 

Posebej pa je osebni trening primeren za tiste, ki so se že srečali s poškodbami ali se še vedno borijo s kroničnimi bolečinami. Če se najdeš v tej kategoriji je še toliko bolj pomembno, da je izvedba gibov na izredno visokem nivoju in da so treningi z izbiro vaj in načinom stopnjevanja prilagojeni tvoji situaciji. Osebni treningi so lahko samo uvod v kasnejše samostojne ali skupinske treninge, povsem možno pa je, da si ne boš več predstavljal/a življenja brez.

Načela

Bistveni element uspešnega programa osebnih treningov je zaupanje. Kot usmerjevalca treninga morava vedeti, kdaj ti ne gre, ker je program prezahteven, kdaj pa imaš samo slab dan. Ločiti morava med slabo voljo in utrujenostjo, med musklfibrom in nastajajočimi poškodbami, med zadovoljstvom nad rezultati in pomladno evforijo. Poznati morava tvoje prehranjevalne navade, ritem spanja in vrsto dela. Zato sva mnenja, da ne spada vsaka stranka k vsakemu trenerju in celo ni vsak trener primeren za vodenje osebnih treningov.

 

Čeprav bova poskrbela, da za svoj denar in trud žanješ zaslužene rezultate, je naše sodelovanje maraton, ne šprint. Nate želiva prenesti čim več praktičnega znanja, da lahko rezultate ohranjaš skozi različna nepričakovana obdobja življenja. Ukvarjali se bomo z vsemi področji zdravega življenja, da pridobljene navade preidejo v tvoj vsakdan.

Cena osebnega treninga

Zavedava se, da cene osebnih treningov niso drobiž. Zato tudi želiva, da odločitev sprejmeš premišljeno in z mislijo na prihodnost. Samo dalj časa trajajoče sodelovaje bo prineslo rezultate in vrednost tvojemu vložku. Zavedaj pa se, da je denar, vložen v tvoje zdravje najpametnejša in najbolj trajnostna investicija. 

Cena vključuje sprotno programiranje in prilagajanje programa treningov, individualno spremljanje na samem treningu in pomoč pri ostalih težavah, povezanih z zdravjem, športom in prehrano. 

Ne veš, kako začeti? 

Nočem, da te to odvrne od odlične odločitve o spremembi! 
Desno vpiši svoje podatke, da ti pošjlem brezplačno e-knjižico, ki ti bo po poglavjih pomagala pri odločitvi, kakšna oblika treninga ali vadbe najbolj ustreza tebi. 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

O naju

Sva Maruša in Miha.

Zagovarjava prepričanje, da pri gibanju ne gre za mesečne, niti letne projekte s končnim ciljem. Gre za počasno vplivanje na način življenja in s tem na počutje in zdravje. Ne verjameva v formule za hitre rezultate, ampak v spoznavanje svojega telesa in prijateljstvo z njim. Prepričana sva, da bo izboljšana samopodoba in zadovoljstvo ob pogledu v ogledalo temu brez večjih težav sledilo. Ker so tudi naju žal ustavile že mnoge poškodbe se zavedava pomembnosti strokovnega in individualiziranega treninga, ki upošteva omejitve in posebnosti posameznika.

Brezplačno znanje:

Želiva si, da bi tudi ti znal ločiti zrnje od plevela v vsej poplavi informacij na internetih. Zato se trudiva o temah, povezanih z gibanjem, treniranjem, močjo, prehrano in vsem, kar sodi zraven, razlagati na človeški in lahkoten in prijazno berljiv način, hkrati pa se zavezujeva, da so vsebine vedno podprte z znanstvenimi dognanji in ne s finančnimi ali drugimi interesi. 

Upava, da te bodo, če že ne informirale, pa vsaj zabavale. 

 

  • All Post
  • Nekategorizirano
Več prispevkov

End of Content.