Treningi in vadbe

Vodenje treningov in vadb je osrednji del najinega delovanja. Treningi so lahko usmerjeni k različnim ciljem in prilagojeni tvojim potrebam. Osnovna oblika je osebni trening, kjer treniraš z nama “ena na ena”. Če ti takšen način ne ustreza, pa preveri še ostale možnosti.

Osebni treningi

Strokovno programirani in vodeni, posamezniku prilagojeni treningi in potreben suport.

Zaprte skupine

Treningi v dvoje ali troje z individualiziranimi programi, pod nadzorom trenerja.

Treniranje na daljavo

Individualno programiranje in spremljanje napredka preko interneta.

Nosečnice in mamice

Prilagojeni treningi za zdravo nosečnost in vračanje k aktivnosti po porodu.

Najino poslanstvo

Tvoje telo raste skozi gibanje.

Današnji življenjski slog je nenaklonjen premikajočemu se človeku, zato nas večina svoje dni preždi v  položajih, ki so daleč od optimalnih. Vedno bolj postaja torej pomembno, da je tista ura, ki jo nameniš treningu, kar najbolje izkoriščena. Ne samo, da želiš doseči čim več v smeri konkretnega cilja, hkrati telo tudi učiš pozabljenega gibanja in opuščene moči in mu omogočaš, da skoz leta ohranja vitalnost. Če imaš pri tem ustrezno strokovno pomoč, cilje dosežeš hitreje, varneje in z manj stresa. 

 Ne glede na obliko sodelovanja vedno teživa k temu, da je trening prilagojen posamezniku. Na ta način hitreje in bolj varno dosežemo tvoje cilje. Treningi vedno sledijo nekemu v naprej zastavljenemu načrtu, ki ga določimo skupaj, midva pa ga nato pretvoriva v konkreten program. Nad vsem ceniva iskreno komunikacijo s strankami, na podlagi katere način dela variira in se razvija.

 Tudi skupinske vadbe so usmerjene v posameznikov napredek in njegove lastne želje in težave. Kolikor le dopušča skupinska narava vadbe, se poskušava posvetiti posamezniku in ga spoznati.

Kaj lahko pričakuješ?

Če se naju odločiš kontaktirati, bomo za začetek skupaj ugotovili kaj potrebuješ.

Po uvodni korespondenci se z novo stranko zmeraj dobiva na uvodnem razgovoru, da se spoznamo in pogovorimo. Raziščemo zadržke in težave, ocenimo dosedanjo aktivnost in morebitne poškodbe, določimo kratkoročne in dolgoročne cilje ter začrtamo pot do njih. Če se ujamemo, se natančneje dogovorimo še o tehničnih vprašanjih terminov, lokacij in plačil. V večini primerov bomo prvi pravi trening posvetili ugotavljanju šibkih točk in adutov, ki jih bomo nato upoštevali pri sestavi programa. In že začnemo tvojo pot k spremembi!

Že veš, kaj te zanima?

Izpolni obrazec za prijavo na brezplačni posvet, da skupaj začrtava nadaljnjo pot. 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

O naju

Sva Maruša in Miha.

Zagovarjava prepričanje, da pri gibanju ne gre za mesečne, niti letne projekte s končnim ciljem. Gre za počasno vplivanje na način življenja in s tem na počutje in zdravje. Ne verjameva v formule za hitre rezultate, ampak v spoznavanje svojega telesa in prijateljstvo z njim. Prepričana sva, da bo izboljšana samopodoba in zadovoljstvo ob pogledu v ogledalo temu brez večjih težav sledilo. Ker so tudi naju žal ustavile že mnoge poškodbe se zavedava pomembnosti strokovnega in individualiziranega treninga, ki upošteva omejitve in posebnosti posameznika.

Brezplačno znanje:

Želiva si, da bi tudi ti znal ločiti zrnje od plevela v vsej poplavi informacij na internetih. Zato se trudiva o temah, povezanih z gibanjem, treniranjem, močjo, prehrano in vsem, kar sodi zraven, razlagati na človeški in lahkoten in prijazno berljiv način, hkrati pa se zavezujeva, da so vsebine vedno podprte z znanstvenimi dognanji in ne s finančnimi ali drugimi interesi. 

Upava, da te bodo, če že ne informirale, pa vsaj zabavale. 

 

  • All Post
  • Nekategorizirano
Več prispevkov

End of Content.